Emre Erguvan ile Sirha 2018.
09.01.2019Aydın Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nden Emre Erguvan ile Sirha 2018'de nefis mutancana, helatiye tatlısı ve ekşi maya ekmeği yaptık. Tarifler ve püf noktalar için videomuzun tamamını izlemenizi öneririz.
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Türk mutfağının küresel çapta daha fazla tanıtılması gerekiyor. Türk mutfağına olan ilgiyi artırmak için hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Şanlıurfa’nın gastronomi yolculuğuna dair daha fazla detay için bizi takip edin! 🍽✨
Aşçılar, padişah erkanının hoşuna gidebilecek yemekleri üretebilmek için birbirleriyle yarış ederek Türk mutfağının zenginleşmesine katkıda bulunmuşlardır.
Geçmişi 10.000 yıl öncesine dayanan Siyez Bulguru...