Bugün Ne Pişirsem?

Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
24.04.2020
Revani Tarifi

En güzel revani tatlısı: tam ölçülü revani tarifi nasıl yapılır? Revani tatlısının malzemeleri nelerdir? İşte detaylar...

50 Dakika
6-8 Kişilik
97B Görüntüleme
Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
28.05.2020
Acılı Kuru Fasulye Tarifi

Acılı Kuru Fasulye, Türk mutfağının vazgeçilmez yemeklerinden biri olup, baharatların ve acının mükemmel uyumunu sunar. Yumuşacık kuru fasulyelerin, acı biber ve zengin baharatlarla buluştuğu bu tarif, hem doyurucu hem de lezzetli bir alternatiftir. Bol acılı güveçte kuru fasulye tarifi nasıl yapılır?

70 Dakika
4-6 Kişilik
38B Görüntüleme
Oktay Marangoz
Oktay Marangoz
Executive Owner Chef
22.10.2020
Cevizli Reyhanlı Soğuk Patlıcan Tarifi
approved

Lezzetine doyum olmadan afiyetle tüketebileceğiniz bol cevizli ve reyhanlı patlıcan mezesi tarifi. 😍👌👨‍🍳🔪

15 Dakika
2 Kişilik
33B Görüntüleme
17.05.2021
Tel Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Tane tane dökülen tel şehriyeli pirinç pilavı nasıl yapılır? Pirinç pilavı yapmanın püf noktaları nelerdir?

35 Dakika
4-6 Kişilik
37B Görüntüleme
17.07.2024
Salatalık Turşusu Tarifi

Lezzetli ve pratik salatalık turşusu tarifi! Salatalık turşusu için gerekli malzemeler nelerdir? Salatalık turşusu nasıl hazırlanır? Kütür kütür kornişon salatalık turşusu yapmanın tüm püf noktaları için hemen tıklayın! 😊

20 Dakika
4-6 Kişilik
4B Görüntüleme