Bugün Ne Pişirsem?

Alper Tuğrul Ünlütürk
Alper Tuğrul Ünlütürk
Havuş Lokantası - Kurucu Ortağı
31.07.2022
Panzanella Tarifi

İtalyan mutfağında çok köklü bir yeri olan, Toskana bölgesinde doğup tüm ülkeye yayılan, uğruna şiirler yazılan salata Panzanella… Toskana mutfağına ait Panzanella tarifi nasıl yapılır?

25 Dakika
2 Kişilik
53B Görüntüleme
02.08.2021
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Arpa şehriyeli pirinç pilavı tarifi, nasıl yapılır? Tane tane pirinç pilavı yapmanın püf noktaları nelerdir?

40 Dakika
4-6 Kişilik
100B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
24.01.2023
Yer Fıstıklı Brokoli Çorbası Tarifi

Atıksız Mutfak Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü, kış aylarında bolca tüketilen ve en sağlıklı sebzeler arasında yer alan Brokoli! Kolayca hazırlayabileceğiniz Yer Fıstıklı Brokoli Çorbası nasıl yapılır? Ekşi krema ile lezzetlendirilmiş yer fıstıklı brokoli çorbası tarifinin tüm detayları için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın.

40 Dakika
4-6 Kişilik
11B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
12.09.2024
Limonlu Çilekli Parfe Tarifi

Parfe, Fransız kökenli bir tatlı olup, kelime anlamı "kusursuz" veya "mükemmel" anlamına gelir. Hafif ve köpüksü dokusuyla bilinen parfe, soğutularak servis edilen, katmanlı bir tatlıdır. Bugün sizlerle, yaz mevsiminin enerjisini ve tazeliğini buluşturan Limonlu Çilekli Parfe tarifini paylaşıyoruz. Hem gözlere hem de damaklara hitap eden bu hafif ve köpüksü tatlı, özel misafirleriniz için mükemmel bir seçenek olacak. Peki, bu lezzetli meyveli parfe nasıl yapılır? Şimdi, bu enfes tarifin tüm detaylarına birlikte göz atalım!

50 Dakika
2-4 Kişilik
3B Görüntüleme
Serkan Çakır
Serkan Çakır
Executive Chef
03.01.2025
Levanten Köfte Tarifi

"Levanten" kelimesi, doğu anlamına gelen "levant" sözcüğünden türemiştir ve Osmanlı İmparatorluğu döneminde Doğu Akdeniz kıyılarında yaşayan Avrupalılar ile yerel halkın harmanlandığı kültürel bir kimliği ifade eder. Levanten mutfağı, Osmanlı, Arap, Yahudi ve Batı mutfaklarının izlerini bir araya getirir. Bu eşsiz mutfak geleneğinin bir parçası olan Levanten köfte, baharatların ve taze otların ustaca harmanlandığı, lezzet profili zengin bir yemektir. Bugün sizlerle, enfes bir patates püresi ve zengin bir Napoliten sos eşliğinde servis edilen bu özel tarifimizi paylaşmak istiyoruz. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz Levanten köfte tarifinin tüm detaylarına videomuzdan ulaşabilirsiniz. 😊

65 Dakika
2-4 Kişilik
3B Görüntüleme