Dana Madalyon, etin en lezzetli ve en yumuşak kısımlarından biriyle hazırlanan şık bir yemektir. Hem görsel açıdan etkileyici hem de lezzet açısından doyurucu olan dana madalyon, özel günlerde ya da şık akşam yemeklerinde mükemmel bir tercihtir. Peki, dana madalyon tarifi nasıl yapılır?
Geleneksel ev yapımı kaymaklı şöbiyet (baklava) tarifi nasıl yapılır? Nefis irmik kaymaklı şöbiyet tatlısı yapmanın püf noktaları nelerdir? Hazır baklava yufkası ile kolayca hazırlanan, çıtır çıtır antep fıstıklı şöbiyet tatlısı için gerekli malzemeler nelerdir? Tam ölçülü şerbet yapımı ve pratik şerbetli baklava tarifi için videomuzu izlemeyi unutmayın!
Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda serisinin yeni bölümünde, Brüksel lahanasıyla hazırlanan şifa dolu Brüksel Lahanası Çorbası tarifini keşfedeceksiniz. Bu özel ve kolay tarif, kış aylarında en çok aranan çorba tariflerinden biri olacak. Bu lezzetli kremalı çorba tarifinin yapılışını daha yakından görmek için sizler için hazırladığımız videomuzu izleyebilirsiniz. Şimdi karşınızda ağızlara layık Kremalı Brüksel Lahanası çorbası tarifinin tüm detayları…
Fondan patates nedir? Fondan patates (pommes fondant), Fransız mutfağından gelen klasik bir garnitür tekniğidir. Bu teknik, patateslerin dışının çıtır, içinin ise yumuşacık bir dokuya sahip olmasını sağlar. Özellikle et yemekleriyle harika bir uyum sağlayan bu klasik Fransız tekniği, tatlı patatesle bambaşka bir lezzet kazanıyor. Hem göz alıcı sunumu hem de zengin aromasıyla sofralarınızı bir üst seviyeye çıkaracak bu enfes patates tarifini gelin birlikte deneyelim!