Antioksidan zengini olan lahananın sarma hali ile karşınızdayız... Türk mutfağının sevilen yemeklerinden biri olan lahana sarması, incecik haşlanmış lahana yapraklarının nefis iç harcıyla sarılmasıyla hazırlanır. Lahana sarması nasıl yapılır? Kıymalı lahana sarması nasıl yapılır? İşte detaylar...
Soğuk tatlı sevenler ile şerbetli tatlı sevenlerin ortak noktası: Fıstıklı Soğuk Baklava tarifi nasıl yapılır? Baklavanın en özel formu Antep fıstıklı soğuk baklava tarifi yapımı: tam kıvamında baklava yapmanın püf noktaları...
Atıksız Mutfak Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü, kış aylarında bolca tüketilen ve sağlığa birçok faydası olan sebzeler arasında yer alan Şalgam! Klasik salata çeşitlerine alternatif olacak nefis bir önerimiz var. Pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz yoğurtlu cevizli şalgam salatası tarifi nasıl yapılır? Şipşak hazırlayabileceğiniz salata tarifinin püf noktaları nelerdir? Detaylar için videomuzu izlemeyi unutmayın.
Dış görünüşüyle paçanga böreğini andıran avcı böreği, ana yemeklerin yanında ara sıcak olarak zevkle tüketilebilen bir börek çeşididir. İçinin kıymasıyla ve galeta ununa bulanıp kızartılmasıyla nefis bir hal alan avcı böreği nasıl yapılır? Avcı böreğinin yapılışında dikkat edilmesi gereken bazı püf noktaları vardır. İşte tüm püf noktalarıyla ve tarifiyle lezzetli avcı böreği yapılışı…