Kısık Ateş
Tarif

Aç Bitirli Krep Tarifi

İster atıştırmalık, isterseniz de doyurucu bir kahvaltı niyetine tüketebileceğiniz krep tarifi nasıl yapılır? Krep hamuru yapımı ve püf noktaları nelerdir?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Kahvaltı Tarifleri
Tava
Aç Bitirli Krep Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 64
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Krep Hamuru için:
2 adet yumurta
120 ml Pınar Süt
Pınar
120 ml su
140 g elenmiş un
1-2 tutam tuz
İçi için:
Pınar Aç Bitir Salam
Pınar
Pınar Kaşar Peyniri
Pınar
renkli biber

Nasıl Yapılır?

  • Tüm krep malzemelerini derin bir kabın içinde çırpın ve pürüzsüz bir karışım elde edin.
  • Krep hamurunu yanmaz yapışmaz bir tavaya 1 kepçe kadar akıtıp önlü arkalı pişirin.
  • Hazır olan krepleri dörde katlayarak içlerini; salam, kaşar peyniri ve biber olacak şekilde doldurun.
  • Son olarak frenk soğanı ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Çilekli Labneli Yulaf Ekmeği Tarifi
15B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Kefirli Pancake Tarifi
40 Dakika
4-6 Kişilik
15B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ekşi Kremalı Muzlu Pancake Tarifi
15B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.