Kısık Ateş
Tarif

Baharatlı Tavuk Budu Tarifi

Sizleri çoğumuzun severek yediği tavuğun, farklı bir versiyonuyla buluşturmak istiyorum. Fırında baharatlı tavuk but tarifi nasıl yapılır?
60 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Fırın
Baharatlı Tavuk Budu Tarifi
Paylaş
  • 15B
  • 86
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
8 adet derili tavuk butu
120 ml sızma zeytinyağı
1/2 demet taze kekik
1/2 demet taze fesleğen
1/4 demet maydanoz
4 diş sarımsak
yeteri kadar taze çekilmiş karabiber
yeteri kadar kaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Taze kekik, fesleğen, maydanoz ve sarımsağı ince ince kıyın.
  • Tuz, karabiber ve zeytinyağı ile kıydığınız baharatları harmanlayın.
  • Hazırladığınız bu harcı tavuk butlarının derilerinin altına yerleştirin.
  • Daha sonra etlerin dışını zeytinyağı ile kaplayıp yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin.
  • Önceden ısıtılmış 180°C fırında, ortalama 45 dakika pişirip sıcak olarak servis edin. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Beyaz Et/Tavuk Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Izgara Tavuklu Karnabahar Püresi Tarifi
12B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
İç Pilav Dolgulu Hindi Tarifi
120 Dakika
8-10 Kişilik
32B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Badem Sütünde Kinoalı Sebzeli Tavuk Tarifi
17B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.