- Tarifler
- Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
- Bal Kabağı Borani Tarifi
Tarif
Bal Kabağı Borani Tarifi
Bal kabağından yapabileceğiniz enfes bir tarif daha 'Kabak Borani' tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Tencere

Paylaş
- 25B
- 106
- Kaydet
Bal Kabağı Borani Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Bal Kabağı Borani Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Bal kabaklarını küp küp doğrayın ve kaya tuzu ile bol suda 20 dakika yumuşayana kadar haşlayın.
- 2Bal kabakları haşlanınca bir süzgeç yardımı ile dikkatlice süzün ve bekletin.
- 3Bu esnada yoğurdu güzelce çırpın. Bal kabaklarını servis tabağına koyup üzerine yoğurdu gezdirin.
- 4Tereyağını bir tavada hafifçe yakıp boraninin üzerine dökerek servis yapın.

Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
4 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.