Tarif

Bisküvili Tiramisu Tarifi

Pratik bir şekilde hazırlayacağınız enfes bisküvilitiramisu tarifinin püf noktaları için tıklayınız. Bisküvili Tiramisu tarifi nasıl yapılır?
70 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Karıştırma
Bisküvili Tiramisu Tarifi
Paylaş
  • 36B
  • 25
  • Kaydet

Bisküvili Tiramisu Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 kg Pınar Labne
Pınar
400 g toz şeker
10 adet yumurta sarısı
600 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
25 g granül kahve
200 ml ılık su
10 g kahve likörü
200 g kedi dili bisküvisi
üzeri için: kakao

Bisküvili Tiramisu Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Labne ve toz şekeri bir kapta çırpın.
  • Ayrı bir kapta yumurta sarılarını çırpın. Başka bir kapta da Pınar Ekşi Kremayı çırpın.
  • Daha sonra hepsini bir araya getirip yavaşça karıştırın.
  • Krema hazır olduğu zaman granül kahveyi ılık suda eritin ve içine kahve likörünü ekleyin.
  • Daha sonra servis yapacağınız kaplara ya da tek bir servis tabağının altına kedi dili bisküvilerini kahveyle ıslatarak koyun ve üzerine kremayı serin.
  • Bu işlemi iki kez tekrar edip üzerine kalan kremayı ekleyin ve 3 saat buzdolabında soğumaya bırakın.
  • Üzerine toz kakao serperek servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Kestaneli İncir Tatlısı Tarifi
15B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Aşure Tarifi
90 Dakika
10-12 Kişilik
36B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Cookie Sufle Tarifi
40 Dakika
4-6 Kişilik
32B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.