Tarif

Brokoli Graten Tarifi

Kış mevsiminin en sağlıklı sebzesi için değişik bir lezzet önerisi olan Brokoli Graten tarifi.
40 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak Tarifleri
Fırın
Brokoli Graten Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 41
  • Kaydet

Brokoli Graten Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet brokoli (küçük boy)
500 ml Pınar Süt
Pınar
50 g un
50 g Pınar Tereyağ
Pınar
4 g tuz
4 g karabiber
150 g Pınar Kaşar Peyniri
Pınar

Brokoli Graten Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Brokolileri çiçeklerine ayırıp diri kalacak şekilde 10 dakika kaynar suda haşlayın.
  • Suyunu süzüp fırın tepsisine dizin.
  • Bir tencerede Pınar tereyağını eritin, ardından unu ekleyip kavurun. Üzerine sütü ilave edin, hızlı bir şekilde karıştırıntuz karabiber ile lezzetlendirin, 3-4dakika pişirin.
  • Bu karışımı brokolilerin üzerine dökün.
  • 200 derecede önceden ısıtılmış fırına verip 30 dakika pişirin.
  • 30 dakika sonra fırından çıkarıp üzerine kaşar rendesini serpip servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak Tarifleri

Pastırmalı Patates Şiş Tarifi
14B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Domatesli ve Kaşar Peynirli Ekmek Tarifi
31B Görüntüleme
Soner Kesgin
Soner Kesgin
Swissôtel The Bosphorus - Executive Chef
Raclette & Rösti Tarifi
50 Dakika
2 Kişilik
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.