Tarif

Ciğer Tarifi

Mis gibi kokusuyla bol tereyağlı tavada ciğer tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tava
Ciğer Tarifi
Paylaş
  • 27B
  • 201
  • Kaydet

Ciğer Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g tek parça kuzu ciğeri
5 g kimyon
5 g kırmızı toz biber
karabiber
kaya tuzu
140 g un
1 adet büyük boy kuru soğan
50 g Pınar Tereyağı
Pınar

Ciğer Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Ciğerin üzerindeki zarı dikkatlice alın ve yaprak şeklinde ince ince doğrayın.
  • Doğradığınız ciğerleri önce baharatlarla tatlandırıp daha sonra unla paneleyin.
  • Bir tavada ince doğradığınız soğanı kısık ateşte güzelce karamelize edin.
  • Başka bir tavaya tereyağını koyun ve ocağa alın.
  • Yağınız kızdıktan sonra ciğerleri tavaya üst üste gelmeyecek şekilde dizin, birkaç dakika pişirdikten sonra ocağın altını kapatın.
  • Karamelize ettiğiniz soğanlarla birlikte sıcak olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
5 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Şişte Patlıcan Kebabı Tarifi
96B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?
27B Görüntüleme
Alinazik Kebabı Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
34B Görüntüleme

Yorumlar (4)

Serra Dinsel
· 01.01.2021

Ciğer mi😋😋😋😋

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 01.01.2021

Afiyet olsun 🙏

Dilek Çevik
· 13.01.2021

Harika olmuş miss ellerinize sağlık

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 13.01.2021

Teşekkürler 👍👏👏