- Tarifler
- Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
- Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi
Tarif
Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi
Bugün ne pişirsem diyenlere özel, Fırında Tavuk But tarifi.
45 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Fırın

Paylaş
- 24B
- 95
- Kaydet
Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet kalçalı tavuk but
5 g kırmızı toz biber
5 g kimyon
5 g tuz
2 tutam karabiber
2 diş rende sarımsak
2 dal taze kekik
Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Ekşi krema, sarımsak ve tüm baharatları güzelce karıştırın.
- 2Kalçalı tavuk butlarını bu hazırladığınız ekşi kremalı sos ile marine edin. 1 saat kadar dolapta dinlendirin.
- 3Ardından 180 derecelik fırında 30-35 dakika pişirin.
- 4Servis tabağına aldığınız tavuğu Meksika fasulyeli bir salata veya dilediğiniz bir salata ile sunabilirsiniz.

Kısık Ateş Akademi
Moderatör
5.0
4 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Beyaz Et/Tavuk Tarifleri

Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı

45 Dakika
1 Kişilik