Tarif

Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi

Bugün ne pişirsem diyenlere özel, Fırında Tavuk But tarifi.
45 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Fırın
Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi
Paylaş
  • 24B
  • 95
  • Kaydet

Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet kalçalı tavuk but
70 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
5 g kırmızı toz biber
5 g kimyon
5 g tuz
2 tutam karabiber
2 diş rende sarımsak
2 dal taze kekik

Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Ekşi krema, sarımsak ve tüm baharatları güzelce karıştırın.
  • Kalçalı tavuk butlarını bu hazırladığınız ekşi kremalı sos ile marine edin. 1 saat kadar dolapta dinlendirin.
  • Ardından 180 derecelik fırında 30-35 dakika pişirin.
  • Servis tabağına aldığınız tavuğu Meksika fasulyeli bir salata veya dilediğiniz bir salata ile sunabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
4 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Beyaz Et/Tavuk Tarifleri

Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Tavuk Saltimbocca Tarifi
55 Dakika
4-6 Kişilik
28B Görüntüleme
Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Izgara Tavuk Bowl Tarifi
45 Dakika
1 Kişilik
26B Görüntüleme
Simay Başural
Simay Başural
Pınar - Demo Şefi
Yılbaşı Tavuğu Tarifi
80 Dakika
6-8 Kişilik
3B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Ece Korkmaz
· 25.07.2020

Tarif adimlari biraz karismis sanki sefim?

Kısık Ateş Akademi

Merhaba Ece, sistemsel bir sorun olmuş. Tekrar düzenlendi, kontrol edebilirsin. Kolay gelsin 😊👍