Tarif

Fesleğenli Kek Tarifi

Taze taze kokusuyla enfes bir kek tarifi! Fesleğenli kek tarifi nasıl yapılır?
40 Dakika
4-6 Kişilik
Kek Tarifleri
Fırın
Fesleğenli Kek Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 21
  • Kaydet

Fesleğenli Kek Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g un
3 adet yumurta
200 ml Pınar Süt
Pınar
90 g sıvı yağ
5 g kabartma tozu
1 demet taze fesleğen
10 g tuz
15 g Pınar Tereyağı
Pınar

Fesleğenli Kek Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Geniş bir kap içerisinde elediğiniz unu havuz şeklinde açın.
  • İçerisine yumurta, süt, sıvı yağ ve tuz koyarak karışana kadar yoğurun.
  • İnce kıyılmış fesleğeni ve kabartma tozunu da ekledikten sonra, önceden tereyağ ile yağladığınız fırın kabına dökün.
  • 180 dereceye ayarlı olan fırında 30 dakika süreyle pişirin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kek Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Çikolatalı Cupcake ve Vanilyalı Frosting Tarifi
18B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Ekşi Kremalı Brownie Tarifi
50 Dakika
6-8 Kişilik
14B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Karabuğdaylı Kek Tarifi
45 Dakika
6-8 Kişilik
37B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.