Tarif

Güllaç Paludesi Tarifi

Güllaçın bu tarifini hiç denediniz mi? Geleneksel Güllaç Paludesi tarifi nasıl yapılır?
35 Dakika
4-6 Kişilik
Sütlü Tatlı Tarifleri
Pişirilmez
Güllaç Paludesi Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 65
  • Kaydet

Güllaç Paludesi Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
120 g güllaç yaprakları
3-4 damla misk aroması
10 g gül suyu
500 ml su
400 g toz şeker

Güllaç Paludesi Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Şerbet için, su ve toz şekeri ocağa koyun ve kaynamaya bırakın.
  • Şerbet kaynayınca içerisine güllaç yapraklarını ilave edin.
  • Bir pelte halini alıncaya kadar bekleyin.
  • Daha sonra bir kaşıkla servis tabağına alıp üzerine gül suyu ve misk gezdirip servis edin.

Güllaç Paludesi Tarifi Püf Noktası

*Servis yapmadan önce üzerini toz Antep fıstığı ve nar taneleri ile süsleyebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Karadutlu Panna Cotta Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
18B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
Kahveli Panna Cotta Tarifi
55 Dakika
6-8 Kişilik
13B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Crème Brûlée Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
221B Görüntüleme

Yorumlar (1)

İnci Dinek
· 19.04.2022

Sefim bunu denicem ama misk nerden buluruz misk nedir acaba ?