Tarif

Kuşkonmazlı Bruschetta Tarifi

Farklı bir bruschetta tarifi mi arıyorsunuz? Özel bir sosla harmanlanmış kuşkonmazlı Bruschetta tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
8-10 Kişilik
Ara Öğün/Atıştırmalık Tarifleri
Fırın
Kuşkonmazlı Bruschetta Tarifi
Paylaş
  • 15B
  • 97
  • Kaydet

Kuşkonmazlı Bruschetta Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet baget ekmek
3 adet taze kuşkonmaz
40 g Pınar Taze Peynir
Pınar
40 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
40 g Pınar Krema
Pınar
1 adet Pınar Go Cheddar Peyniri
Pınar

Kuşkonmazlı Bruschetta Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Kuşkonmazlar soyulur, sap kısımlarının kalın yerleri kesilir ve ince ince doğranır.
  • Bir karıştırma kabında doğranmış kuşkonmaz, cheddar peynir rendesi, taze peynir, ekşi krema ve krema karıştırılır.
  • Baget ekmek, verev olacak şekilde istenilen kalınlıkta dilimlenir. Üzerilerine iki kaşık yardımı ile peynir karışımından yerleştirilir.
  • Ekmeklerin üstü kızarana kadar fırınlanır ve servis tabağına alınır.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Öğün/Atıştırmalık Tarifleri

Ekşi Kremalı Blini Kanepeler Tarifi
18B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Bal Kabaklı Bruschetta Tarifi
15B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Lavantalı Fit Böğürtlen Tarifi
16B Görüntüleme

Yorumlar (3)

Hatice nisa Filik
· 22.01.2020

Verev derken nasıl bir doğrama şekli şefim?

Doğukan OBA
· 26.01.2020

Uzun işaret parmağı ile serçe parmağı büyüklüğü arasında bir doğrama

Elif Düzgün
· 01.04.2021

Ekşi krema yerine normal krema olur mı acaba?