Kısık Ateş
Tarif

Pastırmalı Sucuklu Milföy Börek Tarifi

İster kahvaltıda ister çay saatinde ikram edebileceğiniz muhteşem bir lezzet ile karşınızdayız. Milföy hamuruyla kolayca hazırlanan pastırmalı sucuklu börek tarifi nasıl yapılır?
35 Dakika
4-6 Kişilik
Hamur İşi Tarifleri
Fırın
Pastırmalı Sucuklu Milföy Börek Tarifi
Paylaş
  • 14B
  • 31
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
12 adet Pınar Milföy Börek
Pınar
90 g Pınar Gurme Pastırma
Pınar
100 g Pınar Salam
Pınar
100 g Pınar Sucuk
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Milföy yapraklarının 6 tanesini tepsiye dizin.
  • Kabarmasını önlemek için çatal yardımıyla tabanına birkaç delik açın.
  • Kalan 6 tanesine ise bıçak yardımı ile kısa ve dik çizikler atarak şekil verin.
  • Tepsiye dizdiğiniz milföylerin üzerine dilimlenmiş pastırma, salam ve sucuğu yerleştirin ve milföyün kenarlarını su ile ıslatın.
  • Üzerlerini çizikler attığınız milföyler ile kapatın.
  • Önceden ısıtılmış, 180°C fırında 25 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri

Selin Güloğlu
Selin Güloğlu
Yaşar Üniversitesi - Öğr. Gör. Eğitmen Şef
Bal Kabaklı Mantı Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
2B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ada Çayı ve Tereyağı Soslu Gnocchi Tarifi
22B Görüntüleme
Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Dereotlu Poğaça Tarifi
45 Dakika
8-10 Kişilik
31B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.