Tarif

Soğuk Ayran Aşı Çorbası Tarifi

Ana yemek kadar doyurucu olan ayran aşı çorbası tarifi nasıl yapılır? Ayran aşı yapımında hangi malzemeler kullanılır? İşte detaylar...
20 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Soğuk, Karıştırma
Paylaş
  • 59B
  • 120
  • Kaydet

Soğuk Ayran Aşı Çorbası Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Pınar Yoğurt
Pınar
10 g kuru nane
5 g sumak
8 g tuz
250 g haşlanmış nohut
250 g haşlanmış buğday
1 demet taze nane
soğuk su + buz

Soğuk Ayran Aşı Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Yoğurdu derin bir kaba alın. Üzerine kuru nane, sumak, tuz, haşlanmış nohut ve buğdayları ekleyin.
  • Kıvamına göre soğuk su ve buz ilave ederek karıştırın.
  • Son olarak ince kıyılmış taze naneyi ekleyin.
  • Hazır olan Ayran Aşı çorbasını bir kaseye alın. Üzerini nane, sumak ve zeytinyağı ile süsleyerek servis edin.

Soğuk Ayran Aşı Çorbası Tarifi Püf Noktası

*Tercih ettiğiniz servis ısısına göre yalnızca su ve buz ilave ederek karıştırmaya devam edin.
*Tarif videomuza, Kısık Ateş Akademi TV (YouTube) kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
4 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri

Ramin Nuriyev
Ramin Nuriyev
Zeferan Restaurant - Executive Chef
Karamelize Soğan Çorbası Tarifi
36B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Kremalı Kuşkonmaz Çorbası Tarifi
14B Görüntüleme
Kremalı Yayla Çorbası Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
41B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.