Kısık Ateş
Tarif

Sucuklu Humus Tarifi

Humus sevenlere özel, sucuklu humus tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Tava
Sucuklu Humus Tarifi
Paylaş
  • 38B
  • 203
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250-300 g haşlanmış nohut
1/2 adet limon suyu
100 g buz
80 g tahin
5 g kaya tuzu
35 g zeytinyağı
Üzeri için:
150 g Pınar Kangal Sucuk
Pınar
30 g Pınar Tereyağı
Pınar
25 g kornişon turşu

Nasıl Yapılır?

  • Üzeri hariç tüm malzemeyi rondodan çekerek homojen kıvam almasını sağlayın.
  • Hazır olan humusu hafifçe bir tavada ısıtın.
  • Ayrı bir tavada dilimlenmiş kangal sucukları, tereyağı ile pişirip humusun üzerine yerleştirin.
  • Son olarak kornişon turşuları dilimleyip üzerine yerleştirerek servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
4 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Buğdaylı Yoğurtlu Kabak Tarifi
25B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Közlenmiş Patlıcan Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
29B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Biberli Borani Tarifi
20 Dakika
2-4 Kişilik
76B Görüntüleme

Yorumlar (3)

Sabire Dinsel
· 25.04.2020

İşte benim favorimmm

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Yeliz Yazan
· 23.11.2020

Tarifleri biraz daha detaylandırır ve ölçüleri ev hanımı ölçülerinde verirseniz seviniriz..Severek takip ediyoruz😊

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 23.11.2020

Teşekkür ederim Yeliz Hanım 👍😊