Tarif

Tabanlı Cheesecake Tarifi

Hem tatlı, hem de pek ferah bir cheesecake tarifi. Tabanlı Cheesecake nasıl yapılır?
50 Dakika
2 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Fırın
approved
Bu tarif Kısık Ateş Akademi tarafından onaylanmıştır.
Tabanlı Cheesecake Tarifi
approved
Paylaş
  • 19B
  • 27
  • Kaydet

Tabanlı Cheesecake Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
220 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
400 g Pınar Beyaz
Pınar
200 g toz şeker
10 g nişasta
Sinangil
3 adet yumurta
50 g Pınar Tereyağı
Pınar
50 g bisküvi
25 g toz fındık
25 g kırık fındık

Tabanlı Cheesecake Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Tabanı için; Tereyağı, bisküvi, toz fındık ve kırık fındığı rondo ile çekip 8-10 cm'lik bir kalıbın dibine bastırarak yerleştirin.
  • Diğer yanda Pınar Beyazı elle çırpıp; Pınar Ekşi Krema, şeker ve yumurtayı sırası ile ekleyip çırpmaya devam edin. Son olarak nişastayı da ekleyip birkaç dakika daha çırpın.
  • Hazır olan harcı kalıba ekleyin, kalıbı fırın tepsisine yerleştirin. Kalıbın yarısına yakın olacak şekilde tepsiye su koyun. Önceden ısıtılmış 180°C fırında 40 dakika pişirin.
  • Fırından çıkan cheesecake'i 1 gün dinlendirin.
  • 1 gün sonra hazır olan cheesecake'i kalıptan çıkarıp servis edin.

Tabanlı Cheesecake Tarifi Püf Noktası

*8-10 cm'lik tek kişilik kalıplar kullanabilirsiniz!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Pasta Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Karpuzlu Cheesecake Tarifi
50 Dakika
6-8 Kişilik
9B Görüntüleme
Choco Labneli San Sebastian Cheesecake Tarifi
16B Görüntüleme
Çilekli Cheesecake Tarifi, Nasıl Yapılır?
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.