Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Alper Tuğrul Ünlütürk
Alper Tuğrul Ünlütürk
Havuş Lokantası - Kurucu Ortağı
05.10.2021
Narlı Bonfile Tarifi

Bol yeşillikli enfes nar soslu dana bonfile tarifi nasıl yapılır? Narlı bonfile yapmanın püf noktaları nelerdir? Daha fazlası için tıklayınız!

30 Dakika
2 Kişilik
16B Görüntüleme
04.01.2022
Sebze Çorbası Tarifi
approved

Pratik ve çok lezzetli sebze çorbası tarifi nasıl yapılır? Kış aylarının vazgeçilmezi nefis sebze çorbası yapmanın püf noktaları nelerdir?

40 Dakika
4-6 Kişilik
79B Görüntüleme
Selin Güloğlu
Selin Güloğlu
Yaşar Üniversitesi - Öğr. Gör. Eğitmen Şef
18.09.2024
Frambuazlı Tarçınlı Tart Tarifi

Tarçın ve frambuazın eşsiz uyumunu yakalayacağınız bir tatlı arıyorsanız, bu tarif tam size göre! Yumuşacık kek dokusu, frambuazın hafif ekşiliği ve tarçının sıcacık aromasıyla buluşuyor. Kışın çayın yanına yazın ise üzerinde dondurma ile servis edebileceğiniz bu tarif hem göze hem de damağınıza hitap ederek çay saatlerinizin favorisi olmaya aday. Kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak için mutfağa girin ve bu muhteşem lezzeti keşfedin! Peki, frambuazlı tarçınlı tart tarifi nasıl yapılır? İşte tüm detaylar…

60 Dakika
6-8 Kişilik
3B Görüntüleme
Simay Başural
Simay Başural
Pınar - Demo Şefi
18.10.2024
Fondan Patates Tarifi

Fondan patates nedir? Fondan patates (pommes fondant), Fransız mutfağından gelen klasik bir garnitür tekniğidir. Bu teknik, patateslerin dışının çıtır, içinin ise yumuşacık bir dokuya sahip olmasını sağlar. Özellikle et yemekleriyle harika bir uyum sağlayan bu klasik Fransız tekniği, tatlı patatesle bambaşka bir lezzet kazanıyor. Hem göz alıcı sunumu hem de zengin aromasıyla sofralarınızı bir üst seviyeye çıkaracak bu enfes patates tarifini gelin birlikte deneyelim!

45 Dakika
4-6 Kişilik
3B Görüntüleme