Orijinal patates püresi tarifi nasıl yapılır? Tam kıvamında patates püresi yapmanın püf noktaları nelerdir?
Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü hem çok leziz hem çok sağlıklı sebzeler arasında yer alan Deniz Börülcesi! Tadına bayılacağınız, yapımı pratik zerdeçallı deniz mahsulleri çorbası tarifi nasıl yapılır? Deniz börülceli çorba tarifi için gerekli malzemeler nelerdir? Deniz mahsullü çorba yapmanın püf noktaları nelerdir? Daha fazlası için tarif videomuza göz atmayı unutmayın.
Bal kabaklı pratik tiramisu, geleneksel tiramisu tarifine özgün bir dokunuş ekleyen lezzetli bir tatlıdır. Hafif kreması ve nefis kahve aroması ile damakları şımartan bu güzel lezzetin detaylarına gelin birlikte göz atalım. Bal kabaklı kupta tiramisu tarifi ve püf noktaları için hemen tıklayın.
Karnabahar biftek (steak), lezzetli ve besleyici bir ana yemek olarak hem gözlere hem damaklara hitap eden son zamanların popüler yemeğidir. Bu tarifte, karnabaharın kendine has tadını korurken, ekşi krema ve hardal sosu ile zenginleştirilmiş bir lezzet sunuyoruz. Üzerine gezdirilen chimichurri sosu ise yemeğe taze ve canlı bir dokunuş katıyor. Peki chimichurri sos tarifi nasıl yapılır? Karnabahar biftek (steak) için gerekli malzemeler nelerdir? İşte tüm detaylarıyla hem kolay hem lezzetli karnabahar tarifi…