Süt ve domatesin mükemmel uyumunu tatmak için pratik ve kolayca hazırlayabileceğiniz bu çorba, aynı zamanda farklı baharatlarla tatlandırılarak damak zevkinize göre özelleştirilebilir. Sütlü domates çorbası, hem sağlıklı hem de doyurucu bir alternatif sunar. Tam kıvamında domates çorbası tarifi için gerekli malzemeler nelerdir? İşte detaylar...
Meşhur Mişoriz (Arnavut Pilavı) Kapama Tarifi: Mişoriz, yani Arnavut usulü kapama, et ve pilavın mükemmel uyumunu bir araya getiren geleneksel bir yemektir. Mişoriz nasıl yapılır? Hangi malzemeler kullanılır? İşte adım adım orijinal Mişoriz tarifi!
Hemen hemen her yemeğin yanına yakışan lezzetli mi lezzetli cacık tarifi nasıl yapılır? Tam kıvamında bir cacık yapmanın püf noktaları nelerdir?
Gavurdağı, Türkiye’de Akdeniz Bölgesi’nde Toros sıradağlarında bir zirvedir. Bu salata da özellikle o yörede yol üstünde bulunan birçok lokantanın favori salatasıdır. Tek tarifi olmamakla birlikte içindeki malzemeler de mevsimsel olarak değişir. Ancak nar ekşisi, ceviz içi ve kuru nane bu salatanın olmazsa olmazıdır. Gavurdağı salatası nasıl yapılır?
Tam kıvamında, birebir ölçülü nefis irmik helvası tarifi nasıl yapılır? İrmik helvası yapmanın tüm püf noktalarını Kısık Ateş Tv YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz.