Kısık Ateş
Tarif

Çilekli Fındıklı Kek Tarifi

Taze çileklerle kolayca yapabileceğiniz ilk önce gözünüze sonra midenize hitap eden bir kek tarifi. Çilekli kek tarifi nasıl yapılır?
55 Dakika
8-10 Kişilik
Kek Tarifleri
Fırın
Çilekli Fındıklı Kek Tarifi
Paylaş
  • 15B
  • 93
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 ml Pınar Süt
Pınar
200 g toz şeker
3 adet yumurta
215 g sıvı yağ
280 g un
50 g dövülmüş fındık
10 g kabartma tozu
20 g kakao
10 g toz vanilya
Üzeri için:
10 adet taze çilek
200 g Pınar Beyaz
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • 3 adet yumurta ve toz şekeri çırpın. Yağı ve sütü ilave edin.
  • Ardından yavaşça karıştırarak sırayla kakao, toz vanilya, un ve kabartma tozunu ekleyin.
  • Dövülmüş fındıkları ilave edin. Yağlanmış fırın kabına dökün.
  • Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 30-35 dk. pişirin. Pişen keki dinlenmeye bırakın.
  • Kekiniz soğuduktan sonra üzerine Pınar Beyaz sürün ve taze çileklerle süsleyin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kek Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
32B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Karabuğdaylı Kek Tarifi
45 Dakika
6-8 Kişilik
35B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Brownie Cupcake ve Çikolatalı Frosting Tarifi
17B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.