Kısık Ateş
Tarif

Labneli Bohça Tarifi

Bu tarif, farklı atıştırmalıklarla şaşırtmayı sevenlere özel. Bohça şeklinde labneli börek tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak Tarifleri
Fırın
Labneli Bohça Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 109
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet taze yufka
200 g Pınar Labne
Pınar
1/2 demet dereotu
2 tutam kaya tuzu
20 g Pınar Tereyağı, eritilmiş
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Yufkayı kenarları 10 cm olacak şekilde kare kesin.
  • Bir kasenin içerisinde labne, ince doğranmış dereotu ve kaya tuzunu karıştırın.
  • Her bir yufkanın içerisini 1 tatlı kaşığı iç harç olacak şekilde doldurun ve bohça şeklini vererek ağzını kapatın.
  • Fırın tepsisine alıp üzerlerine eritilmiş tereyağı sürün.
  • 175 derece fırında 15 dakika pişirip sıcak sıcak servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak Tarifleri

Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
Kadınbudu Tarifi
50 Dakika
4-6 Kişilik
243B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Domatesli ve Kaşar Peynirli Ekmek Tarifi
29B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Kabak Mücveri Tarifi
30 Dakika
6-8 Kişilik
206B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.