- Tarifler
- Ara Sıcak Tarifleri
- Labneli Bohça Tarifi
Tarif
Labneli Bohça Tarifi
Bu tarif, farklı atıştırmalıklarla şaşırtmayı sevenlere özel. Bohça şeklinde labneli börek tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Sıcak Tarifleri
Fırın

Paylaş
- 14B
- 109
- Kaydet
Labneli Bohça Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Labneli Bohça Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Yufkayı kenarları 10 cm olacak şekilde kare kesin.
- 2Bir kasenin içerisinde labne, ince doğranmış dereotu ve kaya tuzunu karıştırın.
- 3Her bir yufkanın içerisini 1 tatlı kaşığı iç harç olacak şekilde doldurun ve bohça şeklini vererek ağzını kapatın.
- 4Fırın tepsisine alıp üzerlerine eritilmiş tereyağı sürün.
- 5175 derece fırında 15 dakika pişirip sıcak sıcak servis yapın.

Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Ara Sıcak Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.