Tarif

Mandalina Reçeli Tarifi

Enfes tatta mandalina reçeli tarifi.
60 Dakika
4-6 Kişilik
Reçel Tarifleri
Tencere
Mandalina Reçeli Tarifi
Paylaş
  • 47B
  • 28
  • Kaydet

Mandalina Reçeli Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 kg mandalina
500 g toz şeker
1/2 adet limon
400 ml su

Mandalina Reçeli Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Mandalinaları güzelce yıkayın.
  • Toz şekere suyu ekleyerek kaynatın.
  • Mandalinaları kabuklarını soymadan bütün olarak şerbete ilave edin.
  • Şerbetle birlikte mandalinalar yumuşayıncaya kadar kaynatın.
  • Kıvam alıp, reçel kıvamına gelince limon suyunu mandalinaların üzerine gezdirin. Ocağın altını kapatın.
  • Mandalina reçelini ılıyınca kavanozlara aktarın.
  • Soğuduktan sonra kavanozun kapağını sıkıca kapatıp servise hazır hale getirin.

Mandalina Reçeli Tarifi Püf Noktası

Reçel henüz sıcak iken kavanoza aktarılıp kapağı kapatılmamalıdır.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri

Vişne Reçeli Tarifi
70 Dakika
6-8 Kişilik
456B Görüntüleme
Kiraz Reçeli Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
76B Görüntüleme
Karpuz Kabuğu Reçeli Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
207B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.