Tarif

Mandalinalı ve Çikolatalı Muhallebi Tarifi

Mandalina ve çikolatanın muhteşem uyumuna hazır mısınız? Mandalinalı ve çikolatalı muhallebi tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sütlü Tatlı Tarifleri
Tencere
Mandalinalı ve Çikolatalı Muhallebi Tarifi
Paylaş
  • 17B
  • 46
  • Kaydet

Mandalinalı ve Çikolatalı Muhallebi Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g mandalina püresi
175 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
8 g mısır nişastası
100 g Pınar Süt
Pınar
30 g yumurta sarısı
40 g toz şeker
70 g bitter çikolata

Mandalinalı ve Çikolatalı Muhallebi Tarifi Nasıl Yapılır?

  • 100 g ekşi krema ve mandalina püresi karıştırılarak ocakta kaynatılır. Kaynayan karışıma mısır nişastası eklenir ve soğumaya bırakılır. Servis edilecek bardağın alt kısmına dökülür.
  • İkinci aşamada 75 g ekşi krema, süt, toz şeker ve yumurta sarısı çırpılarak kaynatılır ve bitter çikolata ilave edilir.
  • Mandalina püresinin üzerine eklenerek buzdolabında soğutulur. Üzeri süslenerek servise sunulur.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri

Tavuk Göğsü Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
45B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Kefirli Sütlaç Tarifi
50 Dakika
2-4 Kişilik
16B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Keşkül Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
56B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.