Tarif

Milföylü Kırıntı Börek Tarifi

Milföy ile kolayca hazırlanan börek tarifi: sufle kabında lezzetli börek yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte detaylar...
40 Dakika
2-4 Kişilik
Börek Tarifleri
Fırın
Milföylü Kırıntı Börek Tarifi
Paylaş
  • 17B
  • 52
  • Kaydet

Milföylü Kırıntı Börek Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet Pınar Milföy Hamuru
Pınar
30 ml Pınar Krema
Pınar
15 g Pınar Tereyağı
Pınar
100'er g Pınar Kaşar Peynir/Beyaz peynir
Pınar
2 adet yumurta

Milföylü Kırıntı Börek Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Tereyağı ile 4 adet sufle kabını yağlayın.
  • Pınar Milföy Hamuru'nu ikiye kesin ve yarı parçalarını sufle kaplarının altına yerleştirin.
  • Bir karıştırma kabında doğranmış kaşar peynir, beyaz peynir, yumurta ve kremayı karıştırın. Sufle kaplarına eşit olarak pay edin.
  • Kalan milföy hamurunu gelişi güzel keserek, sufle kaplarının üzerine yerleştirin.
  • 170°C fırında yaklaşık 25 dakika pişirip servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
3.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Pratik Laz Böreği Tarifi
55 Dakika
6-8 Kişilik
32B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Kıymalı Çi Börek Tarifi
55 Dakika
4-6 Kişilik
18B Görüntüleme
Maksut Aşkar
Maksut Aşkar
Neolokal Restoran Şefi ve Ortağı
Kereviz Böreği Tarifi
90 Dakika
1 Kişilik
38B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.