- Tarifler
- Hamur İşi Tarifleri
- Börek Tarifleri
- Milföylü Kırıntı Börek Tarifi
Tarif
Milföylü Kırıntı Börek Tarifi
Milföy ile kolayca hazırlanan börek tarifi: sufle kabında lezzetli börek yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte detaylar...
40 Dakika
2-4 Kişilik
Börek Tarifleri
Fırın

Paylaş
- 17B
- 52
- Kaydet
Milföylü Kırıntı Börek Tarifi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet yumurta
Milföylü Kırıntı Börek Tarifi Nasıl Yapılır?
- 1Tereyağı ile 4 adet sufle kabını yağlayın.
- 2Pınar Milföy Hamuru'nu ikiye kesin ve yarı parçalarını sufle kaplarının altına yerleştirin.
- 3Bir karıştırma kabında doğranmış kaşar peynir, beyaz peynir, yumurta ve kremayı karıştırın. Sufle kaplarına eşit olarak pay edin.
- 4Kalan milföy hamurunu gelişi güzel keserek, sufle kaplarının üzerine yerleştirin.
- 5170°C fırında yaklaşık 25 dakika pişirip servis edin.

Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
3.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Hamur İşi Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.