- Tarifler
- Ara Öğün/Atıştırmalık Tarifleri
- Patatesli Kanepe Tarifi
Tarif
Patatesli Kanepe Tarifi
Misafirleriniz için hazırlayabileceğiniz pratik bir patates kanepe tarifi.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Öğün/Atıştırmalık Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 17B
- 16
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g bebek patates
45 g zeytinyağı
20 g dereotu
20 g frenk soğanı
80 g siyah havyar
100 g somon füme
15 adet salatalık turşusu
3 adet yumurta
5 g kaya tuzu
Nasıl Yapılır?
- 1Yuvarlak olacak şekilde doğradığınız patatesleri zeytinyağı tuz ve karabiber ile ovun.
- 2Patatesleri bir yağlı kağıt üzerinde önceden ısıtılmış 180°C fırında 20 dakika pişirin.
- 3Hazır olan patatesleri bir servis tepsisi üzerine sıralı olarak yerleştirin.
- 4Biraz soğuduktan sonra üzerlerine Pınar Ekşi Krema sürün.
- 5Daha sonra patates kanepelerinin üzerine dilediğiniz şekilde somon, havyar, turşu, haşlanmış yumurta gibi lezzetler ekleyerek servis edin.
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Ara Öğün/Atıştırmalık Tarifleri
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
10 Dakika
1 Kişilik
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
15 Dakika
2 Kişilik
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
15 Dakika
2 Kişilik
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.