- Tarifler
- Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
- Somon Mus Tarifi
Tarif
Somon Mus Tarifi
Somon mus tarifinin lezzeti masanıza renk katacak! Somonlu mus nasıl yapılır?
20 Dakika
4-6 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Karıştırma
Paylaş
- 18B
- 31
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
80 g taze somon fileto
10 g kıyılmış dereotu
3 adet kapari
10 g tuz
5 g karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Taze somon filetolarını küçük parçalara ayırın.
- 2Ekşi krema, kıyılmış dereotu, kapari, krema ve baharatları püre haline gelene dek blenderden geçirin.
- 3Taze somon filetolarıyla birleştirip servis tabağına alın.
- 4Dilerseniz krema torbası yardımı ile bardaklara paylaştırıp kızarmış yufkalarla birlikte servis yapabilirsiniz.
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.