Bugün Ne Pişirsem?

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
18.01.2019
Mercimek Çorbası Tarifi

Kış aylarının vazgeçilmez çorbalarından biri Mercimek Çorbası nasıl yapılır?

70 Dakika
8-10 Kişilik
440B Görüntüleme
04.05.2021
Kuru Cacık Tarifi

Ferah kuru cacık tarifi: Kuru cacık nasıl yapılır? Şipşak hazırlayabileceğiniz, leziz bir meze tarifi! Kuru cacık yapmanın püf noktaları nelerdir?

20 Dakika
2-4 Kişilik
91B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
27.08.2021
Ekmek Kruton Tarifi

Çorbaların üzerinde tercih edilen baharatlı kruton ekmek tarifi nasıl yapılır? Kıtır ekmek bir diğer adıyla ekmek kruton yapmanın püf noktaları nelerdir?

25 Dakika
2-4 Kişilik
134B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
16.08.2024
Kuzu Etli Meyhane Pilavı Tarifi

Kuzu Etli Meyhane Pilavı: Lokanta Usulü Lezzet! Kuzu etli meyhane pilavı, et severler için ideal bir ana yemek seçeneğidir. Hem besleyici hem de lezzetli olan bu pilav, kuzu etinin zengin aromasıyla bulgurun mükemmel uyumunu sunar. Lokanta usulü bulgur pilavı olarak da bilinen bu özel tarif, özellikle meyhane ve lokanta menülerinde sıkça yer alır. Kuzu etli meyhane pilavı tarifi nasıl yapılır? İşte adım adım bulgur pilavı tarifi ve detayları...

60 Dakika
4-6 Kişilik
7B Görüntüleme
21.01.2025
Bal Kabağı Yahnisi Tarifi

Bal kabağı yahnisi, hem hafif hem de doyurucu bir seçenek arayanlar için mükemmel bir tarif! Evde kolayca hazırlayabileceğiniz bu tarif bal kabaklarının yumuşaklığı ve zeytinyağının aromasıyla birleşiyor, sofranıza lezzet katıyor. Sade haliyle bile harika olan bal kabağı yahnisi tarifi, etli versiyonuyla da oldukça zenginleşiyor. Peki, bal kabağı yahnisi tarifi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte detaylar…🤩

30 Dakika
2-4 Kişilik
1B Görüntüleme