Antioksidan zengini olan lahananın sarma hali ile karşınızdayız... Türk mutfağının sevilen yemeklerinden biri olan lahana sarması, incecik haşlanmış lahana yapraklarının nefis iç harcıyla sarılmasıyla hazırlanır. Lahana sarması nasıl yapılır? Kıymalı lahana sarması nasıl yapılır? İşte detaylar...
Terbiyeli yayla çorbası, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olup, özellikle soğuk günlerde içinizi ısıtacak nefis bir seçenektir. Yoğurt, pirinç ve nane ile yapılan bu çorba, hem besleyici hem de ferahlatıcı bir lezzet sunar. Yumuşacık dokusu ve zengin aromasıyla, yayla çorbası tarifi nasıl yapılır?
Kurban bayramına özel et sote tarifi nasıl yapılır, tam kıvamında et sote yapmanın püf noktaları nelerdir?
Tarçın aromalı fırında elma tatlısı tarifi ile karşınızdayız. Kremalı iç dolgu kullanarak hazırlanan bu tatlı, hem pratik hem de lezzetli bir tatlı deneyimi sunar. Fırında elma tatlısı yaparken dikkate almanız gereken püf noktaları nelerdir? İşte fırında elma tatlısı tarifi yapmanın tüm detayları…
Kerevizi sevip sevmemek tamamen damak zevkine bağlı olsa da bu tarif, kerevizi sevmeyenlere bile lezzetini sevdirecek! 😊 Düşük kalorisi ve lif bakımından zengin yapısıyla kereviz, sağlıklı beslenmek isteyenler için harika bir seçenek. Peki, kereviz salatası nasıl yapılır, içine hangi malzemeler konur? İşte hem pratik hem de çok lezzetli bir cevizli kereviz salatası tarifi!