Koleksiyonlar

Gault & Millau Türkiye Rehberi

Dünyanın dört bir yanında gastronomi alanın en iyilerini seçen Gault & Millau rehberi, kalite ve özgünlüğün sembolü olarak kabul ediliyor. Kısık Ateş Akademi 'Lezzet Avcıları' kategorisinde, bu prestijli rehbere girmeyi başaran restoranları bir araya getiriyor, sizi mutfağın sanatla buluştuğu noktalara davet ediyoruz. Gault & Millau Türkiye rehberinde ödül kazanan yeni ve yükselen restoranlar nelerdir? Özgün tatlar, yenilikçi teknikler ve unutulmaz deneyimler için bu özel koleksiyonu keşfedin! 🌟

Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
Zula Burger - İstanbul

Zula Burger: Gault & Millau ‘En İyi Sokak Yemeği’ Ödüllü Lezzet

1B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
Hiç Urla - İzmir

Hiç Urla: Yerli Urla mutfağı ile sürdürülebilir bir deneyim sizleri bekliyor! 🌿

1B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
Herise - İstanbul

Reşitpaşa’daki bu butik lokantada, tadım menüsüyle Anadolu mutfağını yeniden keşfedeceksiniz. Mutlaka deneyimlemelisiniz!

2B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Banko Burger - İstanbul

Banko Burger, gastronomi dünyasında kalitesini kanıtlamış bir marka olarak Gault&Millau Türkiye Rehberi tarafından Modern Cuisine kategorisinde 1 Toque ödülüne layık görüldü.✨

2B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
Beğendik Abi - İzmir

Ödüllü restoranları geziyoruz! Eğer Urla’da geleneksel Ege mutfağını deneyimlemek isterseniz, Beğendik Abi kesinlikle keşfedilmesi gereken bir adres!

2B Görüntüleme
Nicole Restaurant - İstanbul

Tarihi Yarımada’nın etkileyici manzarasında geleneksel Türk mutfağının modern yorumlarını sunan Nicole Gault & Millau Türkiye ödüllerinde büyük bir başarı elde ederek Excellent Table 3 Toque ödülünü aldı. ✨

3B Görüntüleme