Tarif

Kabak Çorbası Tarifi

Eşsiz lezzeti ile bol sebzeli çorba tarifi... Tam kıvamında pratik kabak çorbası nasıl yapılır? İşte detaylar...
35 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Kabak Çorbası Tarifi
Paylaş
  • 44B
  • 30
  • Kaydet

Kabak Çorbası Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet kabak
1 adet patates
20 g Pınar Tereyağı
25 ml sıvı yağ
1 adet kuru soğan
300 ml et suyu
350 ml sıcak su
yeteri kadar tuz&karabiber
50 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
üzeri için: kıyılmış dereotu

Kabak Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Kabak ve patateslerin kabuklarını soyup doğrayın.
  • Tereyağı ve sıvı yağı tencereye koyup eritin.
  • Soğanı doğrayıp ekleyin arkasından kabak ve patatesi de ekleyip kavurun. Et suyunu ve sıcak suyu ilave edin. Tuz ve karabiber ekleyip pişirin.
  • Piştikten sonra blender ile parçalayın. 5 dakika daha pişirin.
  • Servis tabağına alıp ekşi kremayı dökün ve kıyılmış dereotu ile süsleyerek servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Fırınlanmış Domates Çorbası Tarifi
40B Görüntüleme
Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
Enginar Çorbası Tarifi
50 Dakika
2-4 Kişilik
24B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Bezelye Çorbası Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
29B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.