- Tarifler
- Çorba Tarifleri
- Kabak Çorbası Tarifi
Tarif
Kabak Çorbası Tarifi
Eşsiz lezzeti ile bol sebzeli çorba tarifi... Tam kıvamında pratik kabak çorbası nasıl yapılır? İşte detaylar...
35 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 42B
- 30
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet kabak
1 adet patates
20 g Pınar Tereyağı
25 ml sıvı yağ
1 adet kuru soğan
300 ml et suyu
350 ml sıcak su
yeteri kadar tuz&karabiber
üzeri için: kıyılmış dereotu
Nasıl Yapılır?
- 1Kabak ve patateslerin kabuklarını soyup doğrayın.
- 2Tereyağı ve sıvı yağı tencereye koyup eritin.
- 3Soğanı doğrayıp ekleyin arkasından kabak ve patatesi de ekleyip kavurun. Et suyunu ve sıcak suyu ilave edin. Tuz ve karabiber ekleyip pişirin.
- 4Piştikten sonra blender ile parçalayın. 5 dakika daha pişirin.
- 5Servis tabağına alıp ekşi kremayı dökün ve kıyılmış dereotu ile süsleyerek servis edin.
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Çorba Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.