Kısık Ateş
Tarif

Somon Pasta Tarifi

Krepten nefis pasta yapımı: Füme somonlu krep tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
6-8 Kişilik
Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Tava
Paylaş
  • 14B
  • 65
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 ml Pınar Süt
Pınar
2 adet yumurta
280 g un
30 ml sıvı yağ
tuz
Araları ve Üzeri için:
240 g Pınar Labne
Pınar
1/2 demet dereotu
1 demet taze soğan

Nasıl Yapılır?

  • Krep için bir karıştırma kabında; süt, yumurta, un, sıvı yağ ve tuzu çırpın.
  • Birkaç dakika dinlendirdikten sonra hafifçe yağladığınız teflon tavaya karışımdan bir kepçe dökün.
  • Her iki tarafını da pişirin. Krep hamuru bitene kadar pişirme işlemine devam edin.
  • Hazırladığınız kreplerin üzerine labne peyniri sürün ve somon fümeleri yerleştirin.
  • Somon fümelerin üzerine de labne peyniri sürün. İnce kıydığınız dereotu ve taze soğanın yeşil kısımlarını serpiştirerek tekrar kreple kapatın.
  • Bu işleme bütün krepleri üst üste koyarak devam edin.
  • En üst katmana da aynı işlemleri uygulayın ve pasta dilimi halinde keserek servise hazır hale getirin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ekşi Kremalı Fırın Somon Tarifi
22B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Sütlü Balık Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
36B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Sicilya Usulü Barbun Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
20B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.