- Tarifler
- Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
- Somon Pasta Tarifi
Tarif
Somon Pasta Tarifi
Krepten nefis pasta yapımı: Füme somonlu krep tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
6-8 Kişilik
Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Tava
Paylaş
- 14B
- 65
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet yumurta
280 g un
30 ml sıvı yağ
tuz
Araları ve Üzeri için:
1/2 demet dereotu
1 demet taze soğan
Nasıl Yapılır?
- 1Krep için bir karıştırma kabında; süt, yumurta, un, sıvı yağ ve tuzu çırpın.
- 2Birkaç dakika dinlendirdikten sonra hafifçe yağladığınız teflon tavaya karışımdan bir kepçe dökün.
- 3Her iki tarafını da pişirin. Krep hamuru bitene kadar pişirme işlemine devam edin.
- 4Hazırladığınız kreplerin üzerine labne peyniri sürün ve somon fümeleri yerleştirin.
- 5Somon fümelerin üzerine de labne peyniri sürün. İnce kıydığınız dereotu ve taze soğanın yeşil kısımlarını serpiştirerek tekrar kreple kapatın.
- 6Bu işleme bütün krepleri üst üste koyarak devam edin.
- 7En üst katmana da aynı işlemleri uygulayın ve pasta dilimi halinde keserek servise hazır hale getirin.
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.