Kırmızı Et Tarifleri

Önce Yeniler
Soner Kesgin
Soner Kesgin
Swissôtel The Bosphorus - Executive Chef
27.01.2025
Züricher Art Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
2B Görüntüleme
Serkan Çakır
Serkan Çakır
Executive Chef
17.01.2025
Mantar Soslu Bonfile Tarifi
75 Dakika
2 Kişilik
1B Görüntüleme
Serkan Çakır
Serkan Çakır
Executive Chef
03.01.2025
Levanten Köfte Tarifi
65 Dakika
2-4 Kişilik
3B Görüntüleme
Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
26.08.2024
Filet Mignon (Fileminyon) Tarifi
8B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
07.03.2023
Arpa Şehriyeli Kuzu İncik Tarifi
36B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
02.11.2022
Fırında Kök Sebzeli Kuzu Pirzola Tarifi
27B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
16.08.2022
Şişte Patlıcan Kebabı Tarifi
87B Görüntüleme
04.07.2022
Kurban Eti Kavurması Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
78B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
13.06.2022
Yenidünya Kebabı Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
52B Görüntüleme

Kısık Ateş Akademi ile Kırmızı Etin En Lezzetli Yüzünü Keşfedin
Kısık Ateş Akademi, kırmızı etin tüm inceliklerine hâkim olan şefleriyle, protein kaynağı ve kalp dostu kırmızı etin en leziz ve farklı tariflerini sunuyor. Kavurma, patlıcan kebabı, güveç, biftek, pirzola, küşleme, bonfile, et sote ve daha yüzlerce kırmızı et tarifi, şeflerimizin pratik pişirme yöntemleriyle bir arada. Kısık Ateş Akademi, kırmızı et pişirmenin her aşamasını profesyonelce öğretiyor, mutfaktaki yeteneklerinizi geliştirmeyi sağlıyor.

Et Yemeği Tariflerinde Profesyonel Dokunuşlar
Kısık Ateş Akademi şeflerinin kırmızı et tarifleri, etin her türünü doğru pişirerek sofralarınıza taşır. Geleneksel mutfaktan modern dünya mutfağına kadar geniş bir yelpazede, etli yemekleri daha çok sevmeniz ve beslenmenizi daha kaliteli hale getirebilmeniz için en iyi yöntemler paylaşılıyor. Şeflerimiz, kırmızı etin en değerli besin kaynağına dönüşmesini sağlamak için pişirme tekniklerini detaylıca anlatıyor. Kısık Ateş Akademi ile kırmızı et yemeklerinin lezzetini keşfederken, bu tarifleri adım adım öğrenip uygulayabileceksiniz.

Kırmızı Etin Sırlarını Şeflerimizle Keşfedin
Kısık Ateş Akademi, kırmızı et yemeklerini daha derinlemesine keşfetmek isteyenler için, sulu et yemeklerinden kebap ve kavurmalara kadar geniş bir tarif yelpazesi sunuyor. Şeflerimiz, tavada et pişirmenin püf noktalarını, fırında yumuşacık et yemeklerini hazırlamanın sırrını adım adım gösteriyor. Büyük parça et yemeklerinden kuşbaşı et tariflerine kadar, kırmızı etle yapılabilen her türlü lezzeti Kısık Ateş Akademi’de bulabilirsiniz. Yemeklerinizde etin tüm besin değerinden faydalanmak, profesyonel şeflerin ipuçlarıyla her yönüyle lezzetli yemekler hazırlamak için Akademi’ye göz atmayı unutmayın.

Kısık Ateş Akademi ile Kırmızı Et Tariflerinde Yeni Bir Dönem
Kırmızı et pişirme tekniklerini öğrenirken, geleneksel ve modern tarifleri harmanlayarak mutfakta fark yaratmayı sağlayacak, lezzet dolu bir yolculuğa çıkacaksınız. Şeflerimizin pratik, sağlıklı ve lezzetli kırmızı et tarifleriyle etli yemeklerinizi yeni bir seviyeye taşıyın! Kısık Ateş Akademi, etle yapılan tüm yemekleri bir araya getiriyor ve mutfaktaki ustalığınızı geliştirmeniz için sizleri bekliyor.